YENİ REKTÖRÜMÜZE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Üyemiz Prof. Dr Erkan İBİŞ Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL tarafından 06.07.2012 günü Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanmıştır.
Prof. Dr. Erkan İBİŞ 30 Mart 1958 Trabzon doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Prof. Dr. Erkan İBİŞ 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra, 1985 yılından bu yana Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapmaktadır. 1989 yılında Nükleer Tıp Uzmanı, 1991 yılında Doçent ve 1997 yılında Profesör olan Sayın İBİŞ, 1994-1996 yıllarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı, 1996-2000 yıllarında Başhekim, 2000-2005 yıllarında Rektör Yardımcılığı ve 2011 yılından bu yana Nükleer Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerini yapmıştır.

Uluslararası Atom Enerji Kurumu (IAEA) ve TUBİTAK tarafından ödüllendirilen değerli üyemizin mesleğine tutkunluğu, örnek yöneticiliği ve Üniversite kavramıyla özerkliğine verdiği önemi yakından saptamak olanağını bulduğumuzdan seçim sonucunu mutlulukla karşıladık. Önümüzdeki süreçte başarılı çalışmalarını izlemek bizi gönendirecektir. Derneğimiz kendi alanında gereken yardım ve desteğiyle her zaman yanında olacaktır.

Comments are closed.