SAYGIDEĞER ÜYELERİMİZ....

Günümüzün olumsuz koşullarına karşın, çalışmalarını özenle sürdürmeye çalışan Derneğimiz, Üniversitemiz ve mezunlarımıza yararlı olmak ilkesinden hiç ödün vermeden etkinliklerini arttırma çabasındadır. Bu ortamda üyelerimizin katkısı ve desteği ile daha iyi sonuçlar almak için uğraşlarımızı başarıyla birbirine eklemek istiyoruz. Sizlerin bu güne kadar gösterdiği ilgi, destek ve katkılar gücümüz olmuştur. Bundan böyle de artan dayanışma ve yararlı olma azmi ile daha olumlu sonuçlar alınmasını arzu ediyoruz. Üyelerimizin Derneğimize üye olmanın kıymeti, dayanışmanın önemi, birlikte olmayı ve Derneğimizin yaşatılmasındaki duyarlılıklarına inanıyoruz.
Şimdiye kadar gösterdiğiniz ilgi ve katkıya teşekkür ediyor ve bundan böyle artan içtenlik ve bağlılıkla birbirimizi desteklemeyi, öncelikle de Derneğimiz çalışmalarına katkıyı en önemli çaba sayıyoruz. Sıcak ilgilerinizin sürmesi ve artması dileğiyle hepimizin özgür, sevgi ve saygılı günlerde yaşamamızı diliyoruz.
Saygılarımızla,

Ankara Üniversiteliler Derneği