RESİM SERGİMİZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_request", "error_description": "Missing required parameter: refresh_token" }using refreshToken

Tüzüğümüzdeki amaçları gerçekleştirmek için çalışmalarını özenle sürdüren Derneğimiz Sanatsal etkinliklere de büyük önem vermekte bu doğrultuda zaman ve yer yönünden elverişli koşullar yaratmaktadır.

Ankara Üniversiteli Kadın Ressamlarımızın eserlerinden oluşan “Doğanın Coşkusu” adını verdiğimiz resim sergisi 08-22 Mart 2013 tarihlerinde 51 üyemizin 91 eseriyle Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonunda yapılan açılış yaklaşık 300 kişilik büyük bir katılımla gerçekleşmiş ve sergi büyük bir ilgi toplamıştır. Bu etkinliğimize katkıda bulunan Atatürk Orman Çiftliği Müdürü üyemiz Sayın Ömer Bülent Arslan’a, serginin organizasyonunda görev alan Prof. Dr. Mükerrem Arslan ve Prof. Dr. Yavuz Okan ile sergiyi gerçekleştiren değerli Kadın Ressamlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kültürel ve toplumsal etkinliklerimizin giderek artması yönünde cesaretimizi arttıran bu durumu üyelerimizin bilgilerine sunmaktan mutluluk duyarız.