“Ankara Üniversitesi ve Çağdaş Bilimin Doğuşu 1859-1946” Konulu Konferansımız Başarı İle Gerçekleşti
refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_request", "error_description": "Missing required parameter: refresh_token" }using refreshToken

Derneğimiz tarafından 16 Ocak 2013 günü Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Konferans Salonunda düzenlenen “Ankara Üniversitesi ve Çağdaş Bilimin Doğuşu 1859-1946” konulu konferansımız büyük bir ilgi ile gerçekleşmiştir.

Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Berna ALPAGUT’un yaptığı konferansda üyemiz Prof. Dr. Zafer TOPRAK’ın çok başarılı sunumu dinleyicilerin yoğun ilgisini çekmiş ve katkılarla daha da yararlı olmuştur. Bu değerli sunum kitapçık halinde bastırılarak üyelerimizin yararına sunulacak ve Ankara Üniversitesi ile ilgili konferanslarımız devam edecektir.

Konferansı gerçekleştiren değerli üyemiz Prof. Dr. Zafer TOPRAK’a şükranlarımızı sunuyor ve üyelerimizin bu etkinliğimize gösterdikleri yogun ilgi için konferansa katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz.